Bliv extensionist - kursus

𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐄𝐱𝐭𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐬 - 𝐊𝐮𝐫𝐬𝐮𝐬

Kan du lide at arbejde med hår, har du tålmodighed og er du kreativ, så er et extensions kursus lige noget for dig.
Kurset er til dig som enten allerede er igang i beauty verden, til dig som har ønsket om at åbne en salon, eller til dig som gerne vil have et bijob.

Jeg tilbyder kursus i følgende metoder pris 4995 kr:

Flettemetoden*, Hot fusion, Cold Fusion, Easy Weft, Micro Bead og Tape.

*Flettemetoden 3 dags kursus, pris 9995 kr. (Dag 2 & 3 aftales nærmere på første kursus dag.)

Hvad lære du på kurset?

Som det første lære du at påsætte den metode du har valgt, du skal lave en fuld påsætning på din medbragte model. Derefter lære du også at aftage metoden.
Vi sørger for at klæde dig ordentligt på med viden omkring de forskellige farver, farvekoder og hvordan du giver dine kunder den bedste information omkring pleje af hair extensions. Vi tilbyder leverandør aftale af vores eget hår og råd og vejledning omkring hvor hår kan købes og forklare dig om de mange forskellige kvaliteter. 

Det eneste du skal sørger for er at:

Medbringe en model dom skal have minimum skulder langt hår. Modellen må ikke have lige overklippet page og ej heller tykt hår. En optimal model har tyndt til normal tykkelse hår.
Modellen betaler indkøbspris for håret, som ligger mellem 1300-1900 kr.

Priser:

1 metode 4995 kr
2 metoder 6995 kr
Priser er inkl startpakke til den metode du har valgt.

Jeg anbefaler ikke man tager mere end 1-2 metoder på en gang. Men hvis man ønsker at tage flere, kan vi godt lave en samlet pris på antal metoder du vælger.

Book tid til kursus online på https://www.kdbeauty.onlinebooq.dk - vælg "hair extensions kursus" og vælg Michelle, derved er det hos mig du bestiller dit kursus.