Om mig

Michelle K. Larsen

Indehaver, extensionist & vippetekniker.

Et spørgsmål jeg tit får stillet er, hvornår startede du med at lave extensions?

Jeg startede med at lave hair extensions derhjemme i stuen for 6 snart 7 år siden, men så tog det ved. Jeg fik mange kunder og meget ros for mit arbejde. Derfor valgte jeg at leje mig ind i en salon på Frederiksberg, hvor jeg følte hele min karriere indenfor hair extensions startede. Jeg lærte utroligt meget af de to søde piger jeg stod med, men desværre måtte ejeren opgive salonen, så det betød jeg endnu en gang måtte hjem i stuen og lave hair extensions for en kort periode. Lidt efter fandt jeg den fantastiske salon på Vesterbro, hvor jeg var i godt 2,5 år.

Den 1 september 2018 beslutter jeg mig for at udvide med eyelash extensions og tager derfor kursus hos Kecia fra KD Beauty, en af danmarks mest vindende vippetekniker. Et par måneder efter får jeg det bedste tilbud jeg længe har fået, Kecia spørg om jeg ikke kunne have lyst til at komme og være en del af hendes team i salonen. At ens mesterlære spørg om man vil være en del af hendes team kan man ikke sige nej til. Så den 1 december 2018 flytter jeg til KD Beauty i Hvidovre. Dette gør jeg får at blive så god s0m overhovedet muligt til eyelash extensions, da jeg drømmer om at deltage i konkurrencer senere hen.

Jeg kan lave 6 forskellige hair extensions metoder: Hot fusion/Micro bonds, Cold fusion, Flettemetoden, Easy weft, La weave og Tape.
I salonen tilbyder jeg flettemetoden, Micro Weave & Tape. 

I februar 2017 tog jeg et kursus i keratin, en treatment til håret, som udglatter krøller og krus. Du kan læse mere om det under afsnittet "behandlinger".

D. 1/9-2/9 2018 tog jeg så mit kursus i single lashes, hvilket jeg er blevet rigtig glad for at lave.

Jeg tog kursus i Lash Lift i april 2019, hos Kd Beauty.

Og d 4/12 2019 tog jeg mit volume kursus (eyelash extensions) hos Kd Beauty.