Behandlinger

HVAD KAN VI TILBYDE DIG

EYELASH 

EXTENSIONS

Træt af kedelige vipper og vil du undgå mascara hver dag,  så er Eyelash Extensions lige noget for dig. 

Du kan vælge imellem single lashes, flat lashes, hybrid lashes og volume lashes.

Book tid online
www.kdbeauty.onlinebooq.dk

HAIR EXTENSIONS

Til dig som mangler fylde eller længde i dit hår. Du kan vælge imellem 3 forskellige metoder hair extensions. Flettemetoden, Micro Weave og Tape.

Book tid online 
www.kdbeauty.onlinebooq.dk

For booking af hair extensions vælg "hair extensions Michelle"

KERATIN 

TREATMENTS

Udglattende behandling til dig med kruset eller krøllet hår. Eller til dig som bare ønsker mere shine.

Book tid online
www.kdbeauty.onlinebooq.dk


Lash Lift

Et lash lift går ud på, at du får løftet og bukket vipperne, og resultatet holder i op til 6-8 uger. Det vil sige, at du har vipper, der hver dag syner af meget mere og som sidder perfekt - selv når du lige er vågnet.

Book online på

https://www.kdbeauty.onlinebooq.dk

Botox Hair Treatment

hermo Repair Top Up - BOTOX Sensation giver en øjeblikkelig "BOTOX-effekt"

Botox Thermo Repair Top Up er en LUXUS treatment, som er udviklet på Jean Paul Myné eget laboratorie i Italien.

Botox Thermo Repair Top Up giver en øjeblikkelig "top up-effekt". Med denne unikke treatment får du i én og sammen treatment:

  • Volume
  • Filler
  • En forstærkende effekt
  • Uovertruffet shine
  • Klarhed i hårfarven
  • Forsegling af hårfarven og
  • Lækkert blødt og velplejet hår.

Der ud over har BOTOX Sensation Thermo-effekt = varmebeskyttelse.
Botox Thermo Repair Top Up er af naturlig oprindelse og indeholder værdifulde ingredienser, som Meadow Foam (Limnantes Alba), CERAMIDE 3, kompleks af vitamin E + B3 + provitamin B5.

Book tid online

https://www.kdbeauty.onlinebooq.dk

Læs om de forskellige behandlinger vi tilbyder 
 

Eyelash Extensions, single lashes

Slut med mascara og vippebuk, single lashes giver dig et flot naturligt look uden du behøver gøre noget. Single lashes ligner og føles som dine egne naturlige vipper. 

Hver enkel vippe extensions sættes på ét natur hår. I salon bruger vi Faux Mink, det er en efterligning af ægte mink hår, fremstillet af et meget fleksibelt materiale. Disse sorte syntetiske vipper har en flot mat sort farve og fin struktur, dette giver et naturligt og meget smukt look.

øvre øjenlåg har typisk mellem 90-150 og mellem 70-80 på det nedre øjenlåg. Den typiske væktscyklus for vores vipper er ca 60-90 dage for de fleste. Det er helt normalt man taver 1-5 vipper om dagen. Det tager 4-8 uger for en øjenvippe at vokse ud igen.

Hair Extensions

Luksus hair

Det hår vi bruger i salonen, kaldes Russisk Remy hår, det holder i op til et år.

Vi har alle farver liggende på lager i 50 cm, ønsker man længere end det, kan det bestilles hjem. Der er dog en vente tid på 14 dage, da vi bestiller det direkte fra fabrikken.

Virgin hair

Virgin hair betyder håret er ubehandlet og er derfor den bedste kvalitet man kan få. Dette hår er single drawn og kommer altid i farven sortbrun. Fåes i længderne 55 cm, 65 cm og 75 cm, skal man have i 75 cm kan man forvente længere leveringstid, da dette er en bestillings vare.

Hvad betyder Remy?

Remy er en betegnelse for kvaliteten af håret, alle hårstrå og skællag er intakte og vender i samme retning, ned ad. Håret er ikke belagt med silikone, da det naturlige skællag i forvejen er sundt og vil ikke filtre med den rette pleje. Remy hair skal behandles som naturligt hår, det skal holdes fugtigt. Udtørre håret vil hårstråene løfte sig og dermed vil de nemmere kunne filtre sig sammen, også selvom håret er den bedste kvalitet.

Hvad betyder single og double drawn?

Single drawn der er ikke alle hårstrå lige lange, op til 50% kan være kortere end den angivet længde og spidserne er derfor tynde. Single drawn blender godt ind i vores eget hår da der også er forskellige længder i vores eget naturlige hår. Dog skal man typisk bruge lidt flere gram end man skal hvis man bruger double drawn.

Double drawn der er 90% af alle hårstrå lige lange og håret er derfor lige tykt fra rod til spids. Her bruges det ofte mindre gram end ved single drawn, da håret har meget mere fylde.


Keratin Treatment

Keratin Plus Infinity.
En Treatment for alle - til alt slags hår.

Jean Paul Myné har været førende inden for Keratin Treatments siden 2011, hvor de opfandt den første Keratin til udglatning af hår og uden farlige ingredienser, som formaldehyd og aldehyde. 
Så takke været Jean Paul Myné´s utrættelige forskining for altid at gøre frisørbranchen sundere, mere sikker og levere det perfekte resultat hver gang, har de nu udviklet Keratin Plus Infinity. 
En Keratin Treatment, der kan levere 3 forskellige keratin treatments i ét og samme produkt - Straight, Antifrizz el. Perfect Curls.
En Treatment alle skal prøve min. én gang i livet, men pas på, du kan blive afhængig af lækkert hår.

De har længe været førende inden for Keratin Treatments, og til dem som kender Keratin Plus Gold, hvor de lover holdbarhed på 3 mdr. og op, er Keratin Plus Infinity en videreudvikling af dette produkt, sammen med vores Oxilock Plasma.

Tilsammen har de skabt dette patenterde produkt Keratin Pus Infinity.

Keratin Plus Infinity er et unikt patenteret produkt, der glatter, disciplinerer og reparerer alle slags hårtyper. Takke være Oxilamine® teknologien, forstærkes og forbedres hårets struktur og gør det sundere og mere glansfuldt, med en holdbarhed der ikke er set i frisørbranchen før.
Håret genopbygges og rekonstrueres, samtidig med en effektiv glattende effekt eller et kontrolleret resultat for at definere krøller eller fjerne frizz, alt efter kundens ønske. 
Med Keratin Plus Infinity er Smoothing-verden blevet SMART og vi tilbyder nu en nem, hurtig applikation for maksimal comfort for kunden og frisøren.

Nøgleorderne ved Keratin Plus Infinity er:

Multitasking
 Easy & Fast
  Highest Performing
  Long Lasting
 Comfort for Customers and Hairdresser
 Minimum smog